A A A K K K
людям із порушенням зору
Козятинська центральна районна лікарня Козятинської міської ради
Комунальне підприємство

14 червня Всесвітній день донора крові

Дата: 13.06.2020 10:03
Кількість переглядів: 265

Щорічно 14 червня в усьому світі відзначається Всесвітній день донора крові. Цей день проводиться для того, щоб висловити подяку добровільним, неоплачуваним донорам крові за їх дар крові і підвищити обізнаність про необхідність безпечної крові та її продуктів.  Цьогоріч він проходить під гаслом  «Здавай кров  -  роби навколо себе світ здоровішим».

За статистикою, щосекунди як мінімум одна людина в світі потребує переливання крові. І на жаль, люди не завжди мають можливість отримати донорську допомогу. Проблема ця стоїть дуже гостро, і Всесвітній день донора крові також покликаний спонукати якомога більшу кількість людей пожертвувати свою кров для порятунку чийогось життя. В нашій місцевості певним чином ситуація з донорством крові є кращою і  пацієнти нашої лікарні мають можливість отримати необхідні компоненти крові. І це завдяки добрим, щирим, безкорисливим Людям (тільки з великої літери),  з почуттям відповідальності  та порядності нашим Донорам крові (тільки з великої літери)!

Адміністрація та служба крові КП «Козятинська ЦРЛ» щиро і сердечно вітає всіх Донорів крові Козятинщини з прекрасним Святом та бажає міцного здоровя, щастя й благополуччя. Нехай те добро, що Ви робите для інших повертається  Вам  зі сторицею!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень