A A A K K K
людям із порушенням зору
Козятинська центральна районна лікарня Козятинської міської ради
Комунальне підприємство

12 травня Міжнародний день медичної сестри

Дата: 12.05.2022 09:04
Кількість переглядів: 114

Щорічно 12 травня відзначається Міжнародний день медсестри. Встановлений він на честь сестри милосердя Флоренс Найтінгейл, яка допомагала пораненим солдатам у Кримській війні. Історія свята символічна для України, адже під час війни українські медсестри виконують неймовірно важливу роботу. У зоні бойових дій вони рятують життя наших військових, а в мирних містах забезпечують гідний рівень медицини.

Шановні медичні сестри! З нагоди вашого професійного свята - МІжнародного дня медичної сестри, прийміть найщиріші привітання та безмежну вдячність за ваші чуйні серця, за врятовані життя та повернуте здоров'я.

Медсестра - це життєлюбність, це - розуміння чужої біди, це - відчайдушна хоробрість, це - мудрість і людяність, це - величезна любов до людей, це - душа і серце, віддані людям. Ваші талановиті руки дарують людям радість життя, вселяють віру у зцілення.  Бажаємо всім медичним сестрам гідної, більш високої оцінки  важкої і необхідної праці на державному рівні, відчути свою  необхідність, користь для суспільства, особливу гордість за те, що вам випала місія бути медсестрами!

Спасибі вам за готовність прийти на допомогу!

Зі святом! Щастя вам і добра!

Адміністрація та профспілковий комітет КП «Козятинська ЦРЛ» Козятинської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень