A A A K K K
людям із порушенням зору
Козятинська центральна районна лікарня Козятинської міської ради
Комунальне підприємство

Нове обладнання для діагностики та лікування

Дата: 29.12.2021 09:36
Кількість переглядів: 90

28 грудня акушерсько-гінекологічна служба КП «Козятинська центральна районна лікарня» Козятинської міської ради отримала нове медичне обладнання, а саме -  гістерорезектоскоп, вартістю 449800 грн., який був придбаний за кошти міського бюджету.

         Це апарат, який дозволяє збільшити спектр оперативних втручань, і що важливо -  малоінвазивних  операцій, що дає можливість скоротити терміни лікування та післяопераційної реабілітації пацієнтів.

         Сьогодні в  акушерсько-гінекологічній службі  Козятинської ЦРЛ працює 11 висококваліфікованих лікарів-акушер-гінекологів, в т. ч. 1 лікар має почесне звання «Заслужений  лікар України», які готові цілодобово надати медичну допомогу кожній пацієнтці, не лише з Козятинської, Махнівської, Самгородоцької та Глуховецької  ОТГ, а й з інших регіонів України. 2 лікарі акушер-гінекологи сертифіковані з питань  перинатальної  ультразвукової діагностики (діагностика станів плоду). Медичну допомогу новонародженим дітям надають 2 лікарі-неонатологи.

         Акушерсько-гінекологічне відділення Козятинської ЦРЛ  оснащене сучасним медичним обладнанням, зокрема: апарат ультразвукової діагностики,  фетальні монітори, кювези, реанімаційний комплекс для  новонароджених дітей. Відділення має сімейні пологові зали,   індивідуальні післяпологові  палати для сумісного перебування матері та дитини, палату інтенсивної терапії  новонароджених, окремий операційний блок,  автономне опалення, підключення до резервного джерела електропостачання.  Все це дає можливість забезпечувати якісну медичну допомогу вагітним, породіллям та новонародженим дітям.

         За минулий рік у відділенні прийнято понад 380 пологів, виконано 738 оперативних втручань, в т.ч. 46 кесарських розтинів.

         Амбулаторний етап ведення вагітних жінок  та пацієнток з гінекологічними захворюваннями здійснюється жіночою консультацією, в якій працює 4 висококваліфікованих  лікарі-акушер-гінекологи.

         Тут працює кабінет патології шийки матки, який обладнаний 3 кольпоскопами, електрокоагуляторами, іншим обладнанням для діагностики та лікування новоутворень шийки матки.

         В умовах жіночої консультації за рік виконується  понад 600 амбулаторних операцій на жіночих статевих органах.

         На базі жіночої консультації працює школа відповідального батьківства, де проводяться заняття з подружнім парами та вагітними жінками.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень