A A A K K K
людям із порушенням зору
Козятинська центральна районна лікарня Козятинської міської ради
Комунальне підприємство

Послуги з збирання, перевезення, зберігання, оброблення, утилізації, знешкодження небезпечних відходів

Дата: 10.07.2023 19:36
Кількість переглядів: 138

КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО "КОЗЯТИНСЬКА ЦЕНТРАЛЬНА РАЙОННА ЛІКАРНЯ" КОЗЯТИНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

 

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі медичних матеріалів, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

 

Місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань: 22100, Вінницька область, Хмільницький р-н, м. Козятин, вул. Винниченко 9 35814729

Категорія замовника: Підприємства, установи, організації, зазначені у п. 3 ч 1 ст. 2 ЗУ «Про публічні закупівлі».

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): Послуги з збирання, перевезення, зберігання, оброблення, утилізації, знешкодження небезпечних відходів, за кодом ДК 021-2015 90520000-8 - Послуги у сфері поводження з радіоактивними, токсичними, медичними та небезпечним ивідходами 

 Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: Відкриті торги (з особливостями)  UA-2023-06-30-008755-а 

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 168 200,00 грн (сто шістдесят вісім тисяч двісті гривень 00 копійок) з урахуванням ПДВ. Визначення очікуваної вартості закупівлі здійснене шляхом направлення письмових запитів цінових пропозицій електронною поштою виробникам, офіційним представникам та дилерам, постачальникам конкретного товару та аналізом загальнодоступної інформації про ціну, до якої відноситься інформація про ціни товарів, що містяться в мережі Інтернет у відкритому доступі, а саме в електронній системі закупівель «Прозорро».

 

Розмір бюджетного призначення: 168 200,00 грн (сто шістдесят вісім тисяч двісті гривень 00 копійок) згідно фінансового плану установи.

 

№ зп

Найменування послуги (відходів)

Одиниця виміру

Кіль-кість

Категорія небезпеки

1

Послуги з збирання, перевезення, зберігання, оброблення, утилізації, знешкодження: Відходи  фармацевтичні-лікарські засоби,які мають прострочений термін придатності що не містять психотропних та наркотичних речовин

 

кг

20

 

«В»

2

Послуги з збирання, перевезення, зберігання, оброблення, утилізації, знешкодження небезпечних відходів: Клінічні (медичні) відходи  , категорії «В»-біологічні (органні)

кг

500

«В»

3

Послуги з збирання, перевезення, зберігання, оброблення, утилізації, знешкодження небезпечних відходів: Клінічні (медичні) відходи  , категорії «В»

кг

2000

«В»

4

Послуги з збирання, перевезення, зберігання, оброблення, утилізації, знешкодження небезпечних відходів: Клінічні (медичні) відходи  , категорії «В»-гострі предмети

кг

2000

«В»

 

    1. Послуги надаються згідно вимог Державних санітарно-протиепідемічних правил і норм щодо поводження з медичними відходами, затверджених наказом Міністерства охорони здоров’я України від 08.06.2015 № 325 «Про затвердження Державних санітарно-протиепідемічних правил і норм щодо поводження з медичними відходами», Закону України «Про відходи» від 05.03.1998 № 187/98-ВР, із змінами.
    2. Учасник бере на себе зобов’язання своєчасно вивозити накопичувані відходи тричі на тижденьта за заявкою Замовника (Надати гарантійний лист у довільній формі).
    3. Учасник бере на себе зобов’язання здійснювати вивезення відходів транспортним засобом, вказаним у пропозиції Учасника, який має всі дозвільні документи згідно з чинним законодавством та кваліфікованим водієм. (Надати гарантійний лист у довільній формі).
    4. Учасник бере на себе зобов’язання власними силами здійснювати завантаження медичних відходів у спеціалізований автотранспорт, вивезення та утилізацію. Транспортні витрати входять до вартості послуг. (Надати гарантійний лист у довільній формі).
    5. Учасник бере на себе зобов’язання надавати якісні послуги відповідно до вимог законодавства про медичні відходи, вищенаведених санітарних норм і правил надання послуг з вивезення медичних відходів, та у відповідності до умов підписаного Договору з урахуванням вимог чинного законодавства із захисту довкілля. (Надати гарантійний лист у довільній формі).
    6. Учасник бере на себе зобов’язання здійснювати вивезення відходів тільки на об’єкти поводження з медичними відходами, які мають всю необхідну дозвільну та іншу документацію згідно з чинним законодавством. (Надати гарантійний лист у довільній формі).
    7. Учасник бере на себе зобов’язання надавати вторинну сертифіковану пакувальну тару за власний кошт, а саме мішки стійкі до розривів 100-130 мкм. (Надати гарантійний лист у довільній формі, а також фото мішків, накладні на покупку, сертифікат якості на дану тару).
    8. На кожну партію медичних відходів Виконавець зобов'язується надати підтвердження належно виконаних послугу вигляді фото- та/або відео фіксації щодо знешкодження, утилізації і видалення медичних відходів протягом 20 (двадцяти) календарних днів з моменту кожного вивозу. На підтвердження Учасникв складі тендерної пропозиції повинен надати гарантійний лист в довільній формі щодо відповідності вимогам, вказаним у даному пункті.
    9. Чинний дозвіл ДЕРЖПРАЦІ на експлуатацію машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки пов’язане з переробкою, утилізацією чи знешкодженням небезпечних речовин (устаткування, пов’язане з використанням, переробкою, розподілом, зберіганням, транспортуванням, застосуванням, утилізацією чи знешкодженням вибухонебезпечних і безпечних речовин).
    10. Чинний дозвіл ДЕРЖПРАЦІ на виконання робіт підвищеної небезпеки (використання, переробка, розподіл, зберігання, транспортування, застосування, утилізація та знешкодження небезпечних речовин 1 і 2 класу небезпеки, горючих рідин).
    11. Копії чинних сертифікатів:
  • на систему управління якістю стосовно збирання, зберігання, утилізації, оброблення, знешкодження небезпечних відходів ДСТУ ISO 9001 з відповідним щорічним підтвердженням
  • на систему екологічного управління стосовно збирання, зберігання, утилізації, оброблення, знешкодження небезпечних відходів ДСТУ ISO 14001 з відповідним щорічним підтвердженням
  • На систему управління охороною здоров’я та безпекою праці стосовно збирання, зберігання, утилізації, оброблення, знешкодження небезпечних відходів ДСТУ ISO 45001:2019 з відповідним щорічним підтвердженням
    1. Чинний висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи на технологічний регламент щодо термічної утилізації/знешкодження небезпечних відходів.
    2. Чинний висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи на документи щодо діяльності Учасника, пов’язаної із потенційною небезпекою для здоров’я людей на об’єкті з поводження (збирання, зберігання, оброблення, утилізація) Учасника та/чи дотримання вимог безпеки при здійсненні діяльності у сфері поводження (збирання, зберігання, оброблення, утилізація) з небезпечними відходами;
    3. Дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами із підтверджуючим документом про взяття на державний облік об’єктів, які справляють або можуть справити шкідливий вплив на здоров’я людей і стан атмосферного повітря, видів та обсягів забруднюючих речовин, що викидаються в атмосферне повітря.
    4. Оригінал або копія договору обов’язкового страхування цивільної відповідальності ліцензіата за шкоду, яку може бути заподіяно пожежами та аваріями на об’єктах підвищеної небезпеки, включаючи вибухопожежонебезпечні об’єкти та об’єкти, господарська діяльність на яких може призвести до аварії, надзвичайної або санітарно-епідеміологічної ситуації.
    5. Сертифікат відповідності вказаного в довідці обладнання для високотемпературного спалювання небезпечних відходів та відповідні протоколи дослідження/випробування якщо є посилання в сертифікаті на дані документи.
    6. Ліцензію, видана безпосередньо Учаснику Міністерством екології та природних ресурсів України, або наказ Міністерства екології та природних ресурсів України, про видачу безпосередньо Учаснику ліцензії, на право провадження господарської діяльності з поводження з небезпечними відходами. Документ обов’язково повинен мати наступні види господарської діяльності: збирання, зберігання, утилізація, знешкодження на клінічні та подібні їм відходи.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень