A A A K K K
людям із порушенням зору
Козятинська центральна районна лікарня Козятинської міської ради
Комунальне підприємство

Закупівля хлібопродуктів

Дата: 06.10.2023 16:49
Кількість переглядів: 27

КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО "КОЗЯТИНСЬКА ЦЕНТРАЛЬНА РАЙОННА ЛІКАРНЯ" КОЗЯТИНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

 

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі медичних матеріалів, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

 

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія:

Комунальне підприємство "Козятинська центральна районна лікарня" Козятинської міської ради, 35814729.

Предмет закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): Відкриті торги з особливостями Вироби медичного призначення різні, код ДК 021:2015 - 15810000-9 хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби- Хліб стрілецький із житньо-пшеничного борошна

Закупівля зареєстрована за Ідентифікатором закупівлі UA-2023-10-05-014823-а

Обгрунтування доцільності закупівлі . для харчування пацієнтів медичного закладу Комунального підприємства «Козятинська центральна районна лікарня» Козятинської міської ради.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик. . Якісні характеристики товару зазначаються в додатку 2 «Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі». Якісні характеристики визначено з урахуванням загальноприйнятих норм та стандартів для зазначеного  предмета закупівлі . Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 630 000,00 грн.

Обгрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі Очікувана вартість предмета закупівлі обрахована з урахуванням положень Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, що затверджено наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України 18.02.2020 року  № 275 та на виконання вимог Закон України “Про публічні закупівлі” (зі змінами) ,очікувана вартість визначена методом моніторингу ринкових цін.

      Очікувана вартість закупівлі: 63 000,00 гривень  з ПДВ

Строк поставки товару –до 31 грудня 2023року

Уповноважена особа  _____________ Ірина КУЧЕР


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень