A A A K K K
людям із порушенням зору
Козятинська центральна районна лікарня Козятинської міської ради
Комунальне підприємство

Оперативна нарада – конструктивне обговорення нагальних справ

Дата: 30.01.2024 09:37
Кількість переглядів: 22

На традиційній робочій нараді із медичним персоналом Козятинської ЦРЛ директор закладу Оксана ЗАБАЗНОВА, медичний директор Надія СТАНІСЛАВЧУК та заступник директора з організаційно-методичної роботи Руслан ПЕТРУЦА підняли ряд важливих для роботи лікарні питань.

Зокрема, говорили про роботу та обслуговування медичного обладнання у відділеннях лікарні, ведення облікової документації та заповнення і вчасну здачу історій хворих, що пролікувалися у стаціонарі, чергування лікарів для надання ургентної допомоги хворим, забезпечення медикаментами та витратними матеріалами.

Не залишили поза увагою роботу клініко-діагностичного відділення в частині проведення необхідних аналізів, налагодження результативної співпраці із відділеннями усієї лікарні.

Зупинилися на фінансовому забезпеченні лікарні, згідно пакетів медичних гарантій від НСЗУ, а також на результатах укладання/продовження угод на 2024 рік.

Вкотре наголосили на актуальності вдосконалення колективного договору, де би якісно і об’єктивно враховувалися усі нюанси роботи персоналу лікарні, у тому числі і трудова дисципліна.

Керівництво закладу анонсувало фахові навчання для лікарів хірургічного профілю та інтенсивної терапії постраждалих, що відбудуться у лютому-березні.

В режимі питання-відповіді поспілкувалися на питання, що не увійшли у порядок денний.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень