A A A K K K
людям із порушенням зору
Козятинська центральна районна лікарня Козятинської міської ради
Комунальне підприємство

До уваги пацієнтів, що потребують КТ діагностики! ​​​​​​​Робота комп’ютерного томографа у діагностичному відділенні Козятинської ЦРЛ наразі призупинена у зв’язку із поломкою

Дата: 30.01.2024 16:39
Кількість переглядів: 19

За заявкою лікарні, наступного тижня приїде бригада обслуговуючої компанії, фахівці якої зроблять обстеження обладнання та нададуть заключення про причину поломки. Зауважимо, чекаємо приїзду спеціалістів саме цієї конкретної компанії, оскільки тільки вона, єдина в Україні, обслуговує томографи такого рівня і класу, як у Козятині. Через свою унікальність та великий попит на виконання ремонту рентгенологічного обладнання, фахівці наразі зайняті.

Власне, від встановленої причини залежатиме час ремонтування томографа. Адже комплектуючі деталі для обладнання необхідно замовляти у фірми-виробника, а це – японський концерн HITACHI. Відтак, ремонт може затягнутися на термін понад місяць (включаючи дорогу деталей з Японії).

Попередньо встановлена ціна ремонту – близько 3 мільйонів гривень.

 

«Розуміємо, що візуальна діагностика з використанням комп’ютерної томографії є необхідною складовою обстеження багатьох пацієнтів із широким спектром патологічних станів. Тому робимо усе можливе, аби ремонт обладнання відбувся швидше та якісніше. Приносимо свої вибачення за тимчасові незручності», - прокоментувала ситуацію директор Козятинської ЦРЛ Оксана ЗАБАЗНОВА.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень