A A A K K K
людям із порушенням зору
Козятинська центральна районна лікарня Козятинської міської ради
Комунальне підприємство

Медичні послуги Козятинської ЦРЛ стають доступнішими

Дата: 05.02.2024 16:43
Кількість переглядів: 32

Цьогоріч у лікарні відкрилася нова можливість: БЕЗОПЛАТНИЙ онлайн-сурдопереклад для пацієнтів з вадами слуху.

У основних місцях звернення пацієнтів – у реєстратурі поліклініки, біля кабінету ВЛК та у відділенні екстреної (невідкладної) медичної допомоги (приймальному відділенні) розміщено зображення двовимірного матричного коду (QR-коду), через який встановлюється відео зв’язок зі службою жестової мови. Порядок встановлення відео зв’язку із перекладачем (оператором) жестової мови розписаний на інформаційному плакаті, який також знаходиться у вказаних місцях (плакат подаємо біля допису).

 

Сервіс дозволятиме медичному персоналу вільно спілкуватися з пацієнтами, які мають вади слуху, при проведенні їх запису на лікарські прийоми, наданню їм необхідної інформації.

Під час лікарських прийомів також використовуватиметься онлайн-сурдопереклад, що сприятиме кращій комунікації між лікарем та пацієнтом і у кінцевому результаті дасть змогу більш якісно надати медичну допомогу.

Сурдопереклад забезпечуватиме Підприємство об’єднання громадян (релігійної організації, профспілки) «ЦЕНТР СОЦІАЛЬНОГО БІЗНЕСУ».

 

Послуга онлайн-сурдоперекладу досить актуальна й надає зручностей людям з вадами слуху, адже до її впровадження їм доводилося звертатися до медзакладу зі своїм перекладачем або телефонувати до рідних, які у телефонному режимі спілкувалися з медпрацівниками. Відтепер відвідання лікарів стали простішими й доступнішими.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень