A A A K K K
людям із порушенням зору
Козятинська центральна районна лікарня Козятинської міської ради
Комунальне підприємство

Щира подяка за благодійну допомогу, що здолала кордони та відстані

Дата: 07.03.2024 11:01
Кількість переглядів: 140

Гуманітарну допомогу вагою біля 3 тонн та загальною вартістю понад 330 тисяч гривень отримала Козятинська ЦРЛ від французького Благодійного фонду «La Gerbe», завдячуючи волонтерській роботі депутатів Вінницької обласної ради Павла Пойди та Ірини Колесник, а також її громадської організації.

Комфортні медичні ліжка та протипролежневі матраци, дитячі ліжка та сповивальні столики, крісла гінекологічні та аускультаційні, інвалідний візок та крісла-туалети, медичні меблі та гідроспиртовий гель розподілять по відділеннях лікувального закладу – педіатричному, терапевтичному та гінекологічному. Вказане медичне устаткування, безперечно, покращить перебування пацієнтів на стаціонарному лікуванні.

 

«Хочу подякувати благодійникам за небайдужість, щедрість та доброту. Ваша підтримка неоціненно важлива для нас та наших пацієнтів, і ми дуже вдячні за кожен ваш внесок. Наголошу, що допомогу від французького Благодійного фонду «La Gerbe» за сприяння особисто Ірини Колесник і Павла Пойди наш лікувальний заклад отримує вже біля 10 років. І щоразу – це якісна і корисна допомога медичним обладнанням, медичними меблями та розхідними матеріалами. Така гуманітарна підтримка – свідчення переможної сили добра, помноженого на щире бажання допомогти. Разом ми здатні зробити більше!» - висловилася директор Козятинської ЦРЛ Оксана ЗАБАЗНОВА.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень