A A A K K K
людям із порушенням зору
Козятинська центральна районна лікарня Козятинської міської ради
Комунальне підприємство

Навчання у практиці: у Козятинській ЦРЛ проходять медсестринську практику студенти Погребищенського медичного фахового коледжу

Дата: 12.03.2024 14:53
Кількість переглядів: 20

Юні третьокурсники протягом двох місяців на базі терапевтичного, неврологічного, хірургічного, педіатричного та акушерсько-гінекологічного відділень лікарні практикуватимуться у оволодінні технікою виконання маніпуляцій, здобуватимуть практичні знання для розвитку професійного мислення у царині медичного догляду за хворими.

 

«Медсестринська практика студентів медичного коледжу на базі лікарні – надзвичайно важлива частина у формуванні їхніх професійних та соціальних компетентностей, - зауважує директор Козятинської ЦРЛ Оксана ЗАБАЗНОВА. – Переконана, що тільки через постійне самовдосконалення та мотивацію до подальшого навчання, що, власне, і дає медична практика, можлива підготовка висококваліфікованих спеціалістів. Саме таких, цілеспрямованих і вмотивованих, чекатимемо до нашого лікувального закладу на роботу».

 

За завданнями медсестринської практики студенти самостійно та під контролем медичних сестер стаціонарних відділень виконуватимуть:

- обов’язкові практичні навички,

- оцінюватимуть стан здоров’я пацієнтів,

- здійснюватимуть догляд за тяжкохворими,

- братимуть участь у наданні невідкладної допомоги, в огляді та обстеженні вагітних та дітей різних вікових груп,

- закріплюватимуть навички роботи з оформлення медичної документації,

- проводитимуть патронажну роботу разом із лікарями та досвідченими медсестрами.

 

Студенти-практиканти кажуть, що прийшли на практику із задоволенням, йдуть вранці в лікарню з піднесеним настроєм, відчувають себе потрібними. Уже впевнено почуваються в лікарняних палатах, вимірюють тиск пацієнтам, перевіряють сатурацію, збирають анамнез, разом з медсестрами ставлять пацієнтам крапельниці, вводять внутрішньовенно препарати. Разом із тим, щодня ведуть записи у щоденниках практики, нотують цікаві випадки, по закінченні виробничої практики представлять їх на підсумковій конференції у коледжі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень