A A A K K K
людям із порушенням зору
Козятинська центральна районна лікарня Козятинської міської ради
Комунальне підприємство

На період ремонту апарату комп’ютерної томографії у Козятинській ЦРЛ пацієнтів відправлятимуть для проходження КТ-діагностики до Бердичівської міської лікарні

Дата: 18.03.2024 13:55
Кількість переглядів: 19

 

Ремонт апарату комп’ютерної томографії у Козятинській ЦРЛ наразі не завершено, однак, на жаль, пацієнтів із підозрою на гострий мозковий інсульт, яким життєво необхідна КТ-діагностика, не меншає.

Задля забезпечення вчасної та вірної діагностики підступної хвороби та якісного її лікування у рамках укладеного із Національною службою здоров’я України пакету «Медична допомога при гострому мозковому інсульті», директор КП Козятинська ЦРЛ Оксана ЗАБАЗНОВА підписала Договір із керівником КНП Бердичівська міська лікарня Костянтином ГІНГУЛЯКОМ про виконання комп’ютерної томографії головного мозку (без контрастування).

 

Отже, відтепер (і до завершення ремонту КТ апарату у Козятинській лікарні) при госпіталізації до стаціонару Козятинської ЦРЛ пацієнти зможуть БЕЗОПЛАТНО пройти КТ-діагностику головного мозку (без контрасту) у Бердичівській лікарні за адресою: м.Бердичів, вул.Здоров’я, 1.

Пацієнтів ДОВОЗИТИМУТЬ до Бердичівської міської лікарні санітарним транспортом Козятинської ЦРЛ у супроводі анестезіолога.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень