A A A K K K
людям із порушенням зору
Козятинська центральна районна лікарня Козятинської міської ради
Комунальне підприємство

Понад півмільйона гривень виділила Махнівська сільська рада Козятинській ЦРЛ для ремонту КТ-апарату

Дата: 26.03.2024 17:22
Кількість переглядів: 14

Дороговартісний, однак, вкрай необхідний ремонт апарату комп’ютерної томографії рентгенологічного кабінету відділення екстреної (невідкладної) медичної допомоги – питання номер один для керівництва лікарні ось уже другий місяць.

Майже 4 мільйона гривень (вартість заміни рентгенівської трубки, без якої неможливе відновлення роботи апарату) – непідйомна сума для самої лікарні. Відтак директор Козятинської ЦРЛ Оксана ЗАБАЗНОВА звернулася до голів Козятинської та сусідніх громад (мешканці яких є разом із козятинцями пацієнтами нашої лікарні) з листом-проханням розглянути можливість виділення необхідного фінансування із місцевих бюджетів.

Це ж прохання керівник ЦРЛ та секретар Козятинської міської ради Ірина РЕПАЛО озвучили сьогодні на засіданні чергової 37 сесії Махнівської сільської ради, звертаючись безпосередньо до депутатів.

І народні обранці Махнівщини, вислухавши аргументи гостей, погодили долучення до важливої справи: одноголосно прийняли рішення про виділення з сільського бюджету 518 тисяч гривень для якнайскорішого відновлення роботи КТ-апарату.

 

- Від колективу та пацієнтів Козятинської лікарні хочу висловити вдячність депутатському корпусу Махнівської сільської ради, особисто сільському голові Павлу КУЗЬМІНСЬКОМУ за розуміння та готовність допомогти, - звернулась до присутніх у сесійній залі директор ЦРЛ Оксана ЗАБАЗНОВА. – Раді нашій продуктивній та результативній співпраці. Сподіватимемося на подібну фінансову «руку допомоги» і від інших громад.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень