A A A K K K
людям із порушенням зору
Козятинська центральна районна лікарня Козятинської міської ради
Комунальне підприємство

Козятинська ЦРЛ започатковує співробітництво територіальних громад у галузі охорони здоров’я

Дата: 27.03.2024 17:23
Кількість переглядів: 22

Лікарня вторинного рівня у Козятині відкрита для усіх, кому потрібне кваліфіковане лікування, діагностика чи надання невідкладної допомоги. Цей складений десятиліттями постулат постійно підтверджується тим фактом, що серед пацієнтів, які отримують у Козятинській ЦРЛ амбулаторне лікування та лікуються у стаціонарних відділеннях, майже половина - це мешканці сусідніх із Козятинською територіальних громад.

 

- У нових реаліях реформування сфери охорони здоров’я для формування матеріально-технічної бази та підсилення фінансової стійкості нашого медичного закладу просто необхідна допомога бюджетів громад, чиї мешканці отримують якісні і вчасні медичні послуги, - підкреслила директор Козятинської ЦРЛ Оксана ЗАБАЗНОВА. - Фінансова участь громад у зміцненні та розвитку нашого лікувального закладу надзвичайно актуальна, адже без підсилення додатковими коштами наших проєктів та медичних ініціатив власний бюджет лікарні може не справитися. Тим більше, що мова йде про проєкти наближення медичних послуг до кожного пацієнта.

 

Цю думку підтримали і депутати Козятинської міської ради та на січневій сесії проголосували за рішення «Про надання згоди на організацію співробітництва територіальних громад», складовою якого є затвердження Меморандуму про співпрацю.

 

Першою громадою, із якою цей важливий і, без перебільшення, доленосний документ був узгоджений, стала Махнівська. Під час візиту на сесію Махнівської сільської ради Меморандум передали сільському голові Павлу КУЗЬМІНСЬКОМУ секретар Козятинської міської ради Ірина РЕПАЛО та директор ЦРЛ Оксана ЗАБАЗНОВА.

 

Зауважимо, вагомий внесок у погодження фінансової співпраці із Козятинською ЦРЛ зробила постійна депутатська комісія Махнівської сільської ради з питань бюджету та особисто її голова Алла СЛОБОДЯНЮК.

Доказ тому – одноголосне погодження депутатським корпусом Махнівської сільради виділення понад півмільйона гривень на ремонт КТ-апарату.

 

За таку підтримку висловлюємо вдячність та сподіваємося на такі ж успішні погодження Меморандуму про співпрацю і з іншими сусідніми громадами.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень