A A A K K K
людям із порушенням зору
Козятинська центральна районна лікарня Козятинської міської ради
Комунальне підприємство

У березні Козятинська лікарня – перша за пологами серед лікарень Вінницької області

Дата: 02.04.2024 15:30
Кількість переглядів: 18

Протягом березня у акушерсько-гінекологічному відділенні Козятинської ЦРЛ народився 31 здоровий малюк (16 хлопчиків та 15 дівчаток) і цей показник, згідно даних обласного інформаційно-аналітичного центру медичної статистики, – найвищий серед усіх прийнятих пологів у районних лікарнях Вінниччини, причому не тільки загального профілю, але й кластерних!

Зауважимо, що минулого року у березні у стінах Козятинської лікарні народилося на 7 діточок менше. Ба більше, результат перших трьох місяців 2024 року – 76 новонароджених – також більший від показника першого кварталу 2023 року – на 4%.

 

- Безумовно, у цих цифрах – сумлінна та професійна робота медичного персоналу акушерсько-гінекологічного відділення лікарні та жіночої консультації поліклініки, а також комфортні умови перебування породіль та новонароджених, що оцінюють молоді мами, погоджуючись народжувати у Козятині, - прокоментувала директор медичного закладу Оксана ЗАБАЗНОВА. - Пишаємося нашими медиками та вдячні нашим пацієнткам, що довіряють найцінніше – здоров’я своє та власної дитини – персоналу Козятинської ЦРЛ.

 

Бажання жити та дарувати життя – непереможне і надзвичайно цінне. Саме тому кожний новонароджений, без перебільшення, – промінчик майбутнього України. Раді, що долучаємося до народження нового сяйва для нашої країни.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень