A A A K K K
людям із порушенням зору
Козятинська центральна районна лікарня Козятинської міської ради
Комунальне підприємство

Дев’ять сотень пацієнтів, пролікованих у стаціонарі, та понад десять тисяч амбулаторних консультацій – результати роботи Козятинської ЦРЛ за березень

Дата: 03.04.2024 14:21
Кількість переглядів: 18

Протягом березня медичний персонал лікарні продовжував працювати на повну потужність. За даними статистичного відділу нашого закладу, за перший місяць весни:

- проведено 10230консультацій лікарями під час амбулаторного прийому,

- виконано 25849 діагностичних досліджень під час амбулаторних консультацій, в т. ч.: лабораторних досліджень – 5115, рентгенологічних досліджень – 1744, ультразвукових досліджень –732, ендоскопічних досліджень – 156.

 

У стаціонарних відділення проліковано 854 пацієнта (детальний аналіз кількості пацієнтів, що лікувалися у стаціонарі, за профілем ліжок надаємо у діаграмі).

 

У відділеннях хірургічного профілю прооперовано 153 пацієнта (візуалізацію розподілу оперативних втручань за профілем також подано у діаграмі).

У пологовому відділенні народилося 31дитина, в т. ч. 16 хлопчиків та 15 дівчаток.

 

В електронній системі охорони здоров’я (E-Health) медичними працівниками КП «Козятинська ЦРЛ» створено 87 тисяч електронних медичних записів, що за три місяці першого кварталу 2024 року є найбільшим показником (візуалізацію підсумків січня – березня 2024 року з сайту Національної служби здоров’я України також залишаємо тут).

Висловлюємо щиру вдячність кожному мешканцю нашого регіону за те, що він довіряє нам найцінніше - своє здоров’я. Працюватимемо і надалі на благо наших краян. Разом ми здійснюємо дива!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень