A A A K K K
людям із порушенням зору
Козятинська центральна районна лікарня Козятинської міської ради
Комунальне підприємство

Корисна благодійна допомога для покращення лікування і реабілітації пацієнтів у післяопераційний період

Дата: 08.04.2024 15:46
Кількість переглядів: 12

Зручне і комфортне положення нерухомого (чи малорухомого) пацієнта у процесі лікування та під час догляду за ним – один із суттєвих і важливих чинників на шляху до одужання. Саме такі подушки-фіксатори від благодійної організації «Тім» отримало днями відділення анестезіології та інтенсивної терапії Козятинської ЦРЛ за сприяння міського голови Тетяни Єрмолаєвої.

 

Тепер «помічницями» медичного персоналу лікарні стануть подушки різної форми та призначення: трапецієвідні, півкулі, трикутні, «холми», «кліни», «арки» для позиціонування ніг та рук у положенні лежачи (напівлежачи) на спині, на боку тощо. Деякі вироби доповнені ременями для більш надійної фіксації ніг та петлями для зручності догляду за хворими. Наповнення та покриття виробів – гіпоалергенне: медична бар’єрна тканина і гальмівна гумова тканина, поролон різної щільності.

Подушки використовуватимуться для фіксації кінцівок при травмах чи у післяопераційний період, при заняттях реабілітацією з метою розвантажити хребет, а також при перевертанні пацієнта на бік при лікуванні та профілактиці пролежнів.

Волонтери «Тім» виготовляють функціональні предмети для догляду за хворими самостійно, використовуючи благодійні кошти, і забезпечують безкоштовно своїми виробами лікарні України та особисто сім’ї, у яких є нерухомі/малорухомі хворі.

Від імені наших пацієнтів, колективу відділення анестезіології та інтенсивної терапії висловлюємо щиру вдячність за корисну благодійну допомогу команді «Тім» та особисто її засновниці і натхненниці Олені Єрмоленко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень