A A A K K K
людям із порушенням зору
Козятинська центральна районна лікарня Козятинської міської ради
Комунальне підприємство

Подяки та нагороди лікарям-ветеранам за високий професіоналізм, перевірений десятиріччями досвіду

Дата: 11.04.2024 18:57
Кількість переглядів: 11

З нагоди нещодавньої ювілейної дати ШУЛЯКА Валерія Опанасовича та іменин ШАВЛЮКА Володимира Михайловича до поважних лікарів, що є гордістю Козятинської центральної районної лікарні, завітали із подарунками та вітальними словами заступники голови Козятинської міської організації ветеранів України КУПЧИК Микола Мусійович та МЕЛЬНИЦЬКА Раїса Антонівна.

Гості відзначили Грамотами та Подяками почесних ювіляра та іменинника, а також очолювані ними колективи відділення анестезіології та інтенсивної терапії і хірургічного відділення.

Окрім того, за багаторічний досвід результативної медичної роботи, за врятовані життя козятинців, за сумлінну працю на благо Козятинського краю ШАВЛЮК Володимир Михайлович отримав від Організації ветеранів України особливу нагороду – нагрудний знак «Почесний ветеран».

 

«Бути щасливим щастям інших - ось справжнє щастя і абсолютний ідеал життя кожного, хто обрав професію лікаря». Цю відому фразу нашого земляка, видатного хірурга Миколи Пирогова герої нашої публікації безперечно визначили девізом власної праці. І за своє відповідальне ставлення до медичних обов’язків та спасіння людських життів мають щиру вдячність краян.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень