A A A K K K
людям із порушенням зору
Козятинська центральна районна лікарня Козятинської міської ради
Комунальне підприємство

На території Козятинської ЦРЛ висадили понад дві сотні нових дерев

Дата: 12.04.2024 14:12
Кількість переглядів: 12

Озеленення двору ініціювала адміністрація медичного закладу. Задля цієї мети господарський відділ лікарні підготував до висадки декілька десятків саджанців плодової вишні та декоративного сумаху оцтового (інші назви: сумах коротковолосий, сумах волосистий, оленерогий або оцтове дерево). Допомогти у добрій справі відгукнулося управління ЖКГ Козятинської міської ради, що надало саджанці хвойного молодняка ялинок та сосон.

 

Втілити у реальність гарну думку взялися разом працівники усіх відділень ЦРЛ. Сонячного дня злагоджено та із піднесеним настроєм взялися до роботи. У результаті на території лікарні «поселилися» 250 нових дерев, що із гарним доглядом та уважною турботою за декілька років будуть дарувати затишок пацієнтам стаціонарних відділень Козятинської лікарні та відвідувачам поліклініки.

 

- Посаджені дерева допомагатимуть людям, які лікуються у нашому медичному закладі, отримувати позитивні емоції, а територія лікарні стане зеленішою і охайнішою, - прокоментувала директор Козятинської ЦРЛ Оксана ЗАБАЗНОВА.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень