A A A K K K
людям із порушенням зору
Козятинська центральна районна лікарня Козятинської міської ради
Комунальне підприємство

15 квітня – День лікаря-лаборанта (Міжнародний день фахівця з лабораторної діагностики, ще Міжнародний день науки про біомедичні лабораторії)

Дата: 15.04.2024 12:39
Кількість переглядів: 13

Щороку 15 квітня світова спільнота відзначає Міжнародний день фахівця з лабораторної діагностики. День засновано 1996 року Міжнародною федерацією біомедичних лабораторних наук (IFBLS), яка налічує понад 185 000 членів по всьому світу.

 

Лабораторна діагностика є одним із пріоритетних напрямів медицини, який стрімко розвивається. За відсутності якісних результатів лабораторних досліджень стають неможливими постановка клінічного діагнозу, спостереження за динамікою розвитку хвороби, контроль за ефективністю та безпекою лікарської терапії.

Правильна діагностика захворювання є запорукою якісної, результативної та ефективної роботи лікарів. У лабораторії не можуть вилікувати хворого, але регулярне, доступне й своєчасне обстеження в лабораторії дає можливість попередити багато захворювань та значно поліпшити якість життя.

 

Сьогодні ми вітаємо із професійним святом наших колег – персонал клініко-діагностичного відділення із бактеріологічною лабораторією – співробітників, які присвятили своє життя лабораторній медицині – галузі, що є невід’ємною складовою сучасного діагностичного процесу.

Дорогі наші лікарі-лаборанти та фахівці з лабораторної діагностики! Здоров’я вам міцного, наснаги в роботі, професійних успіхів, поваги від колег та пацієнтів, а також безмежних життєвих можливостей, сімейного затишку та мирного неба!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень