A A A K K K
людям із порушенням зору
Козятинська центральна районна лікарня Козятинської міської ради
Комунальне підприємство

Благодійники передали медичне устаткування, ліки та засоби догляду за пацієнтами Козятинської ЦРЛ

Дата: 15.04.2024 16:15
Кількість переглядів: 14

Благодійний Фонд Миколи Філонова «Український Альянс» передав разом з Благодійним Фондом «Милосердя та Здоровʼя» та керівником ГО «Ми-Вінничани» у м. Вінниця Сергієм Кудлаєнко гуманітарну допомогу від партнерів з США.

Вантаж складається з медикаментів, медичного приладдя, ліків та засобів догляду за пацієнтами – усього понад сотню позицій.

 

«Благодійна підтримка нам буде досить актуальна для надання стаціонарної допомоги хірургічного, терапевтичного, неврологічного напрямків. Це розхідні матеріали, які необхідні як для забезпечення комфортного перебування пацієнтів, так і для якісної медичної допомоги», – підкреслила директор Козятинської центральної районної лікарні Оксана ЗАБАЗНОВА.

 

Як зауважив голова правління БФ «Милосердя та здоров’я» Олександр ЯЦИНА, означена гуманітарна допомога закладам охорони здоров’я – ініціатива благодійного фонду, разом зі стратегічними партнерами зі Сполучених Штатів Америки. Вантаж складається з шести контейнерів загальною вартістю у майже два мільйони доларів. Його розподілили на вже більше 35 лікарень на Сході України та лікарням за місцем вимоги.

«Медична сфера сьогодні, особливо там, де є питання реабілітації поранених, де є родини військовослужбовців, це – пріоритет для роботи благодійних фондів», – додав Микола ФІЛОНОВ, голова БФ «Українській Альянс».

Об’єднання зусиль волонтерських організацій та фондів на сьогодні дуже важливе, наголосив керівник Вінницької міської організації ГО «Ми-Вінничани» Сергій КУДЛАЄНКО.

 

«Ми щиро вдячні за надану гуманітарну допомогу нашій лікарні. Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю та продовження дружніх взаємовідносин із благодійниками», - завершила директор Козятинської ЦРЛ.

Детальніше про зустріч із благодійниками 👉 у сюжеті вінницьких репортерів: https://www.youtube.com/watch?v=ox0c2EKAR3g

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень