A A A K K K
людям із порушенням зору
Козятинська центральна районна лікарня Козятинської міської ради
Комунальне підприємство

Відремонтувати одну із вбиралень разом із процедурною кімнатою хірургічного відділення Козятинської ЦРЛ беруться волонтери благодійної організації «Лікарі світу»

Дата: 16.04.2024 16:23
Кількість переглядів: 10

Ремонт санвузла планується в рамках реалізації програми по покращенню матеріально-технічної та побутової бази закладів охорони здоров’я у Вінницькій області за ініціативи та фінансування швейцарських донорів, що наразі є головними гуманітарними партнерами організації Ärzte der Welt (Лікарі світу) в Україні.

 

Днями волонтери благодійної організації завітали до лікувального закладу у Козятині із метою оцінки потреб та огляду санвузлів – потенційних локацій для втілення проекту.

«Після оглядового етапу та визначення предмету реалізації проекту, наші пропозиції пройдуть процедуру погодження у головному офісі організації «Лікарі світу» у Німеччині. Потім – тендерна процедура з пошуку підрядників та закупівлі необхідних будівельних матеріалів. Після цього, власне, і розпочнуться означені роботи. На кінець вересня – початок жовтня планується завершення усіх робіт та здача об’єкту», - описала «дорожню карту» реалізації програми проектний менеджер благодійної організації у Вінницькій області Тетяна ДРАЧИНСЬКА.

 

«Із благодійною організацією «Лікарі світу» Козятинська ЦРЛ співпрацює вже більше року, - прокоментувала директор лікарні Оксана ЗАБАЗНОВА. – За цей час отримали декілька гуманітарних вантажів із дороговартісним обладнанням, медичним устаткуванням, ліками та засобами догляду за пацієнтами для стаціонарних відділень Козятинської ЦРЛ. Щиро вдячні за таку потужну допомогу та теперішні плани на продовження співпраці. У особі волонтерів міжнародної мережі «Лікарі світу» маємо справжніх друзів!»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень