A A A K K K
людям із порушенням зору
Козятинська центральна районна лікарня Козятинської міської ради
Комунальне підприємство

У Козятинській ЦРЛ проводили консультативний прийом лікарі виїзної бригади КНП «Подільський регіональний центр онкології»

Дата: 17.04.2024 16:25
Кількість переглядів: 12

Протягом декількох годин профільних пацієнтів приймали отоларинголог-онколог, гінеколог-онколог, хірург (торакальний)-онколог, уролог-онколог та клінічний психолог.

Черга пацієнтів була сформована заздалегідь сімейними лікарями. Однак, консультації надавали і пацієнтам, які прийшли без запису. В основному це – хворі, що вже були пацієнтами Подільського онкоцентру і повинні пройти планове обстеження для моніторингу та корекції лікування. Таким чином, протягом робочого часу фахівцями-онкологами було проконсультовано декілька десятків пацієнтів.

 

По завершенню прийому лікар-координатор онкоцентру провів зустрічі з лікарями первинної ланки та лікарями-спеціалістами з питань раннього виявлення онкологічних захворювань та надав вичерпні відповіді щодо співпраці між лікарями громади та онкологами.

Клінічний психолог онкоцентру Наталія ШАТАЙЛО провела лекцію для фахівців Козятинської ЦРЛ та Козятинського міського центру ПМСД на тему «Стресостійкість та її ефективність у роботі медичних працівників з онкологічними хворими». Присутні мали можливість отримати рекомендації щодо організації надання психологічної допомоги онкологічним, паліативним хворим та членам їхньої родини, а також з питань профілактики медичного вигорання та особливостей спілкування з пацієнтами.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень