A A A K K K
людям із порушенням зору
Козятинська центральна районна лікарня Козятинської міської ради
Комунальне підприємство

«Чекаємо вас на роботу»

Дата: 18.04.2024 14:20
Кількість переглядів: 16

Із такою пропозицією-запрошенням завітали на зустріч із цьогорічними випускниками Вінницького національного медичного університету ім. М. І. Пирогова директор Козятинської центральної районної лікарні Оксана ЗАБАЗНОВА та голова профспілкового комітету медичного закладу, лікар-невролог поліклініки Іван ТРАЧ.

 

Очільниця лікарні презентувала стаціонарні відділення, розповіла про амбулаторний прийом пацієнтів та діагностичну роботу, що проводиться у закладі охорони здоров’я вторинного рівня у Козятині. У свою чергу голова профкому охарактеризував якість та рівень надання медичних послуг у Козятинській ЦРЛ.

Гості звернули увагу майбутніх лікарів на те, що Козятинська лікарня за багатьма показниками, у тому числі за кількістю пологів, здійснених оперативних втручань, наданих амбулаторних консультацій, проведених діагностичних досліджень, тримається у п’ятірці лідерів серед усіх районних лікарень Вінниччини і щороку тільки підвищує свій потенціал.

«Важливим і серйозним чинником у високих показниках роботи нашого медичного закладу є згуртований колектив лікарів-професіоналів, які мають за плечима величезний досвід якісної і успішної роботи, - зауважила директор ЦРЛ Оксана ЗАБАЗНОВА. – І вони, наші медичні гуру, готові ділитися цим досвідом, власними напрацюваннями із молодими лікарями. Тобто у Козятинській лікарні період адаптації до лікарської професії для вас, шановні випускники, пройде максимально результативно. З огляду на цей та багато інших факторів – запрошуємо до нас!»

 

Пропозиція козятинців була почута: по завершенню презентації лікарні випускники активно ставили питання гостям та цікавилися умовами праці у закладі, системою заохочення для молодих фахівців та потребою у конкретних спеціалістах.

Отже, чекатимемо поповнення медичної спільноти Козятинщини молодими лікарями вже цьогоріч!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень