A A A K K K
людям із порушенням зору
Козятинська центральна районна лікарня Козятинської міської ради
Комунальне підприємство

Вітання із професійним святом!

Дата: 23.04.2024 11:07
Кількість переглядів: 23

23 квітня своє професійне свято відзначають послідовники Фрейда, Юнга і Карнегі – українські психологи. І в цьому наші фахівці випередили колег з інших держав, які не можуть похвалитися офіційним днем в календарі. Навіть у світової психологічної спільноти такого немає.

День психолога – свято молоде. Та й самій професії усього-то сто років з гаком. Але спеціалісти психологи широко затребувані в суспільстві: вони працюють і в сфері освіти, і в медицині, і в рекламі. При кожній катастрофі на допомогу поспішають психологи кризових станів, при особистій біді людям допомагають медичні психологи, сотні фахівців в нашій країні дбають про переселенців і військових.

 

У давні часи ще Сократ говорив, що «не можна починати лікувати очей, не думаючи про голову, або лікувати голову, не думаючи про весь організм, також не можна лікувати тіло, не лікуючи душу».

Сьогодні психологічна допомога в медичній практиці полягає в клініко-психологічному дослідженні й оцінці стану пацієнта, аналізі психологічних і психосоматичних аспектів хвороби та психологічній допомозі із застосуванням сучасних аспектів психотерапії, психопрофілактики, психогігієни.

 

Ми від усієї душі вітаємо з професійним святом психологів Козятинської центральної районної лікарні

РУДИЧ Дану Василівну та

МИХАЙЛОВСЬКУ Ірину Миколаївну!

Робота психолога дуже тонка і багатогранна, вона вимагає великої віддачі і повного спокою власної душі! Тому в День психолога бажаємо вам гармонії, натхнення і задоволення від роботи!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень