A A A K K K
людям із порушенням зору
Козятинська центральна районна лікарня Козятинської міської ради
Комунальне підприємство

З прийдешнім Днем медичного працівника привітали колектив Козятинської ЦРЛ

Дата: 26.07.2024 18:19
Кількість переглядів: 22

Фото без опису

Напередодні професійного свята медичним працівникам єдиного у Козятинській громаді медичного закладу вторинного рівня урочисто подякували за роботу.

Особливо сьогодні, коли в країні іде війна, медичні сестри та брати, акушерки, фельдшери, лікарі надають допомогу, часто жертвуючи власним здоров’ям і життям. Від атак агресора загинули 194 цивільні медики України.

Медики Козятинської ЦРЛ зараз працюють в різних площинах: переважна більшість займається лікуванням, реабілітацією і доглядом за пацієнтами нашої та сусідніх громад під час амбулаторного прийому чи у стаціонарних відділеннях, однак, маємо вже десятьох медиків, що працюють поблизу фронту та рятують поранених побратимів.

В усіх випадках медичні працівники сумлінно виконують свої обов’язки зі збереження життя людей – хай це невідкладні операції, реабілітаційні заходи, паліативний догляд, огляд у поліклініці тощо.

 

«Сьогодні вітаємо людей, які роблять неможливе, – підкреслила директор Козятинської ЦРЛ Оксана ЗАБАЗНОВА. – Дякую за вашу працю, ваш вибір професії та кожне збережене життя – доказово, операційно, евакуаційно. Особлива подяка за врятоване здоров’я та життя наших військових. З прийдешнім професійним святом всіх причетних! Дякую тим, хто не сходить з цього шляху».

 

Теплі слова привітань та щирі побажання лунали сьогодні на адресу медиків лікарні від Козятинської міської голови Тетяни ЄРМОЛАЄВОЇ, помічника народного депутата України Петра ЮРЧИШИНА Миколи МАКСИМЧУКА, а також митрофорного протоієрея отця Василя ВЛІЗЛА, настоятеля лікарняної каплички Святого Великомученика Цілителя Пантелеймона, у день пам’яті якого, 27 липня, і відзначається День медичного працівника України. З нагоди свята отець Василь подарував лікарні образ Пантелеймона Цілителя «щоб святий покровитель захищав і надалі медиків Козятинської медичного закладу».

 

З нагоди Дня медичних працівників та за особисті заслуги у розвитку охорони здоров’я краю працівники Козятинської ЦРЛ отримали Почесні подяки від міської ради від народного депутата округу й від Департаменту охорони здоров’я та реабілітації Вінницької обласної військової адміністрації.

Згадали під час заходу у актовій залі і особливу увагу, якої удостоїлась сьогодні медичний директор Козятинської ЦРЛ Надія СТАНІСЛАВЧУК: отримала від народної депутатки Ірини БОРЗОВОЇ Грамоту Верховної Ради України «За заслуги перед Українським народом». Надія Миколаївна має за плечима багаторічний результативний лікарський та успішний управлінський досвід роботи у галузі охорони здоров’я Козятинщини – тепер визнаний.

 

Наостанок урочистостей очільниця лікарні зауважила, що медики Козятинської ЦРЛ з честю витримують усі випробування останніх років та далі рухаються вперед до нашої Перемоги. Кожен медпрацівник усвідомлює надважливість покладеного на нього завдання та мужньо тримає свою лінію оборони.

 

Тож, вітаємо із професійним святом усіх медичних працівників Козятинської ЦРЛ!

Слава Україні!

Героям слава!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень