A A A K K K
людям із порушенням зору
Козятинська центральна районна лікарня Козятинської міської ради
Комунальне підприємство

Опорні лікарні – основні вимоги нормативно-правової бази

Дата: 11.02.2020 19:52
Кількість переглядів: 360

15 січня Кабінет Міністрів України прийняв розпорядження № 23-р «Про затвердження переліку опорних закладів охорони здоров’я у госпітальних округах на період до 2023 року». До даного переліку включене Комунальне підприємство "Козятинська центральна районна лікарня Козятинської районної ради".

Перелік опорних закладів визначений на основі відповідної Методики формування мережі робочою групою, яка була сформована МОЗ України за участю представників Національної служби здоров’я України, Міністерства розвитку громад та територій України, представників проєкту USAID «Підтримка реформи охорони здоров’я» та обласних державних адміністрацій.

Однією з головних умов формування переліку стала доступність закладів для пацієнтів. Шлях до лікарні не повинен перевищувати 1 годину.

До переліку включено заклади охорони здоров’я, що відповідають вимогам або можуть бути підвищеними до багатопрофільних лікарень інтенсивного лікування першого або другого рівня, що забезпечуватимуть:

  • безпечність медичної допомоги на основі доказової медицини;

  • своєчасність доступу до медичної допомоги;

  • економічну ефективність, яка полягає у забезпеченні максимально можливої якості медичної допомоги за умови раціонального та ощадливого використання ресурсів.                                  

 Вимоги нормативно-правової бази до опорних лікарень 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень